E-Book Public Gold

E-book Public Gold akan membincangkan secara ringkas berkenaan bagaimana anda ingin membeli emas dan perak Public Gold. Saya juga akan pastikan pelaburan emas anda yang pertama adalah yang mudah, tepat dan menguntungkan! Untuk makluman anda juga, TIADA yuran keahlian dikenakan seumur hidup kepada pelanggan dan pengedar Public Gold. Menarik kan?

Sila Klik : Saya nak e-book PERCUMA!!!

E-Book Public Gold
E-Book Panduan Beli Emas Public Gold

Download E-book Public Gold

Ramai yang bertanyakan pada saya, “bagaimana nak memulakan simpanan emas dengan PUBLIC GOLD” ? Secara asas & ringkasnya, nak mulakan simpanan emas bersama Public Gold mempunyai 2 kaedah iaitu ;

1. Simpanan akaun GAP (Gold Accumulation Program) Dengan nilai minima RM100 atau pun 1gram dah boleh bermula. Ianya sesuai untuk sesiapa saja yang mahu memulakan simpanan dan pelaburan emas walaupun dengan bajet yang kecil.

2. Kaedah Belian Terus (NON-GAP) Anda juga boleh buat belian untuk spesifik item seperti 1,5 & 10 Dinar ataupun 10,20,50,100,250 & 1000 gram gold bar. (Dinasihatkan anda minta bimbingan dari Dealer Public Gold jika baru kali pertama nak membeli)

Anda boleh dapatkan maklumat lanjut dengan download e-book Public Gold. Jadi sekiranya anda berminat untuk memiliki emas fizikal, anda boleh anda boleh bermula dengan menjadi ahli Public Gold. Untuk maklumat anda juga, TIADA yuran keahlian dikenakan seumur hidup untuk sertai Public Gold. Sila Klik SAYA NAK SIMPAN EMAS

Whatsapps saya +6019-6649769 / +6019-9947769 untuk memaklumkan anda telah berjaya mendaftar. Saya akan berikan panduan, maklumat, pertanyaan, bantuan atau mendapat saguhati. Saya juga menyediakan Group Whatsapp sebagai Support Group untuk anda dan pelbagai perkongsian dan tips akan diberikan secara percuma. Selamat menyimpan emas dan Selamat Maju Jaya.

Sila Klik : Saya nak e-book PERCUMA!!!
Sila Klik:  Saya nak e-book PERCUMA!!!
Sila Klik: Saya nak e-book PERCUMA!!!

Pembimbing Pelaburan Emas dan Perak Fizikal 24 Jam.  Jika mendaftar online atau membeli emas di mana-mana cawangan Public Gold, sila beritahu/maklum staff  Public Gold dan tuliskan :

NAMA INTRODUCER : NURMASMIRA BINTI ADDENAN

INTRODUCER : PG00061267.

Group Whatsapps saya disediakan untuk mendapat panduan dan bimbingan dengan menghubungi no.telefon saya atau Klik  Icon di bawah:

Public Gold Support Group I

pelaburan emas

PRIORITY DEALER PUBLIC GOLD

NAMA : NURMASMIRA BINTI ADDENAN / ZAIDI BADRI @ CAPT

PG KOD : PG00061267

TEL/WHATSAPP : +6019-6649769  / +6019-9947769

EMAIL : nurmasmira@gmail.com

 

Check Also

Step By Step PG Mall

Peluang expand bisnes dengan PGMALL Zero cost marketing! PGMALL ialah online marketplace disediakan Public Gold …