Kaedah Mudah Untuk Beli & Simpan Emas Melalui GAP

Anda berminat nak simpan emas? Tapi modal paling banyak pun sebulan boleh adakan RM100 @ RM200 je. Untuk makluman anda juga, TIADA sebarang yuran dikenakan dan ianya adalah seumur hidup.

Public Gold ada sediakan kaedah mudah, kumpul gram emas sikit-sikit melalui Gold Accumulation Program (GAP) atau senang sebut program akumulasi emas. Tak perlu ragu-ragu kerana program ini 100% disokong dengan emas fizikal.

GAP ni sama konsep tabungan di bank KFH. Ada lebihan duit yang tak digunakan simpan, ada je lebih simpan, kalau tak ada senyap le ye, tapi duit yang kita simpan tu dah siap-siap ditukarkan (convert) kepada gram emas dalam akaun GAP ikut harga emas semasa.

Contoh kalau bank in #RM100 hari ini, gram terkumpul dalam akaun GAP dah ada #0.5988gram. Kalau ada lebih lagi boleh bank in ikut harga 1 gram hari ni RM167. (1 Nov 2015)

Program ini boleh simpan (tabung) bila-bila masa dan dimana-mana dalam tempoh 24jam.

Emas yang terkumpul dalam akaun GAP itu boleh dikeluarkan bila-bila masa dan dimana-mana 18 cawangan Public Gold seluruh Malaysia dengan hanya perlu bawa kad pengenalan saja.

Program ini cara paling mudah beli dan simpan emas yang pertama di Malaysia dan yang terutama sekali yang paling MURAH,
Had minima untuk bawa emas keluar adalah 1gram,

Untuk akaun sentiasa aktif, 1gram sekurangnya perlu berbaki di dalam akaun tidak boleh kosongkan akaun, Emas boleh dikeluarkan setelah 48jam wang didepositkan ke dalam akaun GAP, Tidak ada apa-apa caj selama mana emas tidak ditebus (Free simpanan Emaes).
Emas boleh dikeluarkan samada dalam bentuk Jongkong ataupun Syiling Dinar dan yang terbaru Barang Kemas,
Harga emas GAP #1gram dikemaskini sekali setiap hari jam 12.00tghmlm.

Boleh klik www.publicgold.com.my untuk semak harga.

Program ini sangat sesuai kepada
————————-
* Yang bermodal kecil atau kurang berkemampuan untuk kumpul emas,
* Baru nak mengenali emas,
* Takut simpan emas sendiri,
* Tak ada tempat simpanan selamat dirumah
* Tiada masa untuk datang ke cawangan hanya sesekali saja masa yang terluang,
* Tinggal diperantauan,
* Nak simpan aset secara kecil-kecilan sehingga tiada tahap maksima,

Cara ini mudah, selamat, semuanya disokong 100% dengan emas fizikal. Klik SAYA NAK SIMPAN EMAS untuk buka GAP hari ini

GAP Disokong Emas Fizikal 100%
GAP Disokong Emas Fizikal 100%

Check Also

NAK BERJAYA DENGAN EMAS?

Nak berjaya dengan emas, anda perlu kenalpasti 2 faktor kegagalan dalam pelaburan emas. Sepanjang 4 tahun …