Latar Belakang Nadir Metal Refinery, Pengeluar Emas dan Perak Public Gold

Untuk pengetahuan anda, kesemua emas LBMA dan perak LBMA Public Gold dikeluarkan oleh Nadir Metal Refinery. Kali ini, saya ingin berkongsi dengan anda latar belakang Nadir Metal Refinery, supplier produk-produk Public Gold.

Pengasas Nadir Metal Refinery - Public Gold
Pengasas Nadir Metal Refinery – Public Gold

Pengasas dan Pemilik
Pengasas dan pemilik Nadir Metal Refinery bernama Nadir Tütüncü. Beliau seorang usahawan Islam di Turki. Beliau memulakan perniagaan scrap gold sejak tahun 1967. Beliau menubuhkan Nadir Metal Refinery San. Tic. Ltd. Sti. pada tahun 1993.

Nadir Metal Refinery membekalkan Produk Public Gold
Nadir Metal Refinery membekalkan Produk Public Gold

Maksud perkataan Nadir
Nadir bermaksud = Precious & Rare (in Arabic word)
Bahasa Melayu = Berharga dan jarang dijumpai
Pada tahun 1999, beliau menandatangani perjanjian usaha sama dengan Degussa Jerman, sebuah syarikat perdagangan emas dari Jerman dan mewujudkan syarikat kerjasama bernama Nadir-Allgemeine.
Pada tahun 2001, Nadir Tütüncü membeli semua pegangan di dalam syarikat Nadir-Allgemeine dan meneruskan operasi dengan nama Nadir Metal Refinery San. Tic. Ltd. Sti

London Bullion Marketing Association (LBMA) - Pengiktirafan Antarabangsa
London Bullion Marketing Association (LBMA) – Pengiktirafan Antarabangsa

Pencapaian
Nadir Metal Refinery merupakan syarikat pertama Turki yang disenaraikan sebagai ahli LBMA – London Bullion Market Association iaitu pada Disember 2011 untuk emas dan Jun 2012 untuk perak. Ini membolehkan produk keluaran Nadir Metal Refinery diiktiraf di seluruh dunia.

Kerjasama Public Gold, Nadir Meral & Oracle
Kerjasama Public Gold, Nadir Meral & Oracle

Kerjasama Nadir Metal Refinery & Public Gold International Bhd
Atas sebab-sebab diatas, Public Gold memilih Nadir Metal Refinery sebagai pengeluar emas jenama Public Gold. Harga emas Nadir Metal Refinery yang murah, kualitinya yang tinggi serta pengiktirafan antarabangsa dilihat mampu memberikan keuntungan yang maksima kepada pelanggan Public Gold.

Sebarang pertanyaan boleh PM atau whatsapp saya.

Whatsapps saya +6019-6649769 / +6019-9947769 untuk saya bantu. Saya akan berikan panduan, maklumat, pertanyaan, bantuan atau mendapat saguhati. Saya juga menyediakan Group Whatsapp sebagai Support Group untuk anda dan pelbagai perkongsian dan tips akan diberikan secara percuma. Selamat menyimpan emas dan Selamat Maju Jaya. Jom kita hidupkan sunnah Nabi iaitu urusan jual beli menggunakan emas yang sememangnya matawang sebenar. Click

Saya Nak Daftar Percuma
Saya Nak Daftar Percuma
Saya Nak Daftar Percuma

I am GOLD saver, investor and trader. I will guide you how to start. Guard Your Wealth With Stable Investment through Physical Gold & Silver … ! ! !

Nurmasmira Addenan
Introducer PG KOD: PG00061267
Hp: +6010-6649769 / +6019-9947769
Public Gold Dealer

 

Check Also

NAK BERJAYA DENGAN EMAS?

Nak berjaya dengan emas, anda perlu kenalpasti 2 faktor kegagalan dalam pelaburan emas. Sepanjang 4 tahun …