MEMILIKI EMAS SATU KELEBIHAN

Memiliki emas satu kelebihan selain rumah dan tanah. Kenapa ? Memiliki emas bermakna kita simpan sendiri kekayaan kita. Kalau simpan banyak duit kertas. Bank akan simpankan untuk kita. Dapat tengok nombor je. Duit kita akan “diperjudikan” oleh pihak yang tidak bertanggungjawab berbanding anda yang memiliki emas.
.

MEMILIKI EMAS SATU KEPUASANPenyimpan Nilai

Kelebihan utama memiliki emas adalah ianya penyimpan nilai sepanjang zaman. Yang tak menyimpan nilai adalah memiliki wang kertas yang banyak tetapi nilainya semakin susut setiap tahun. Penyusutan nilai wang kertas adalah disebabkan oleh inflasi lambakan wang kertas yang tidak digunakan.

Sebab itu, nak simpan kekayaan simpanlah kekayaan anda dalam bentuk emas dan perak fizikal. Kekayaan kita lebih selamat dalam bentuk jongkong emas dan perak. Dari zaman dulu hinggalah zaman sekarang, ianya penyimpan nilai yang paling baik.
.

Universal

Satu dunia kenal emas dan perak. Logam berharga, Disebut banyak kali dalam catatan sejarah dan juga Al-Quran. Daripada kisah pelarian Vietnam sehinggalah mangsa banjir di Kelantan. Emas berguna di saat tidak ada apa-apa. Duit kertas boleh jadi tidak berguna apabila berlaku negara jiran tidak menerima duit yang kita ada. Duit perlulah bersifat universal dan semua pihak akur untuk menerima emas sebagai benda berharga.

MEMILIKI EMAS SATU KEPUASAN

Memiliki Emas Satu Kelebihan

Emas hari ini 1 gram bersamaan hampir RM200.00. Sekiranya anda memiliki emas sebanyak 1000 gram, ianya adalah bersemaan RM200,000.00 jadi anda ada kelebihan untuk menyorokan kekayaan anda. Jika anda mempunyai wang bernilai RM200,000.00 sudah tentulah berguni-guni untuk membawanya. Nak tahu berapa berat 1000 gram emas cubalah pegang tepung 1000 gram atau apa-apa yang beratnya 1000 gram. Ringan je.

Masih belum terlambat untuk anda memiliki emas. Anda hanya perlu menukarkan sebahagian wang anda sahaja. Ubah mind set anda daripada membeli emas kepada memiliki emas.

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan, Group Whatsapps saya disediakan untuk mendapat panduan dan bimbingan dengan menghubungi no.telefon saya atau Klik  Icon di bawah:

Public Gold Support Group I

pelaburan emas

PRIORITY DEALER PUBLIC GOLD

NAMA : NURMASMIRA BINTI ADDENAN / ZAIDI BADRI @ CAPT

PG KOD : PG00061267

TEL/WHATSAPP : +6019-6649769  / +6019-9947769

EMAIL : nurmasmira@gmail.com

Check Also

NAK BERJAYA DENGAN EMAS?

Nak berjaya dengan emas, anda perlu kenalpasti 2 faktor kegagalan dalam pelaburan emas. Sepanjang 4 tahun …