NAK KENAL EMAS DENGAN LEBIH DEKAT?

PG GOLDEN TOUR: NAK KENAL EMAS DENGAN LEBIH DEKAT?

Nak kenal emas atau tak nak kenal emas? Tak kenal, maka tak cinta. Betul tak? Banyak-banyak syarikat emas yang tulen akan memperkenalkan kepada pelanggannya lokasi mereka dan tidak sembunyi-sembunyi barulah boleh nak kenal emas dengan mudah dan yakin. Perkonsian saya kali ini adalah berkenaan Golden Tour cara mudah nak kenal emas. Ini bukan cakap-cakap tapi “real”.

Public Gold membuka peluang kepada SEMUA masyarakat umum untuk kenali Public Gold dengan lebih dekat melalui program dinamakan PG GOLDEN TOUR. Program ini akan memberikan PENGALAMAN PERTAMA;

NAK KENAL EMAS DENGAN LEBIH DEKAT?

(1) melihat sendiri proses pembuatan jongkong silver (dan emas) secara live di PG Gold Museum.

(2) melihat sendiri bagaimana sistem keselamatan yang ketat terhadap emas-emas disimpan di dalam Safe Deposit Box antara yang terbesar dan eksklusif di Malaysia – di Public Safe.

(3) melawat ke Aurora Italia outlet di Gurney Paragon / Queensbay Mall.

(4) mendulang emas di PG Gold Museum.

(5) berjalan-jalan dengan kereta bernilai lebih RM1 juta iaitu Rolls Royce dan Porche.

(6) melawat HQ Public Gold dan berjumpa sendiri dengan staff HQ dan Founder Public Gold Dato Wira Louis Ng, dan memahami falsafah, nilai dan wawasan Public Gold.

Nak Kenal Emas ?

Program ini berjalan dua kali sebulan sepanjang tahun. Disamping anda dapat mengenali emas, anda juga boleh beriadah bersama keluarga anda. Ia boleh dijadikan salah satu program CUTI-CUTI bersama keluarga. Program Golden Tour adalah sangat berbaloi kerana pelaburan pertama di dalam bidang emas adalah kena kenal emas. Syarikat yang betul-betul tulen pastinya akan membawa anda ke pejabat mereka dan yang bestnye ada bukan sahaja dapat kenal emas tetapi dapat kenal semua staf Public Gold.

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan, Group Whatsapps saya disediakan untuk mendapat panduan dan bimbingan dengan menghubungi no.telefon saya atau Klik  Icon di bawah:

Public Gold Support Group I

pelaburan emas

PRIORITY DEALER PUBLIC GOLD

NAMA : NURMASMIRA BINTI ADDENAN / ZAIDI BADRI @ CAPT

PG KOD : PG00061267

TEL/WHATSAPP : +6019-6649769  / +6019-9947769

EMAIL : nurmasmira@gmail.com

Check Also

NAK BERJAYA DENGAN EMAS?

Nak berjaya dengan emas, anda perlu kenalpasti 2 faktor kegagalan dalam pelaburan emas. Sepanjang 4 tahun …