Testimoni

Pengalaman mengeluarkan emas daripada akaun GAP (Gold Accumulation Program) pada 26 Mei 2017 di Public Gold Ampang. Syoknye.. tak sangka dapat simpan 5 gram emas 999.9 bersamaan RM1050. Kalau simpan dalam duit cash sekejap je habis. Emas ini saya akan simpan sampai bila-bila & of couse lah untuk masa depan anak-anak saya. RM1050 hari ini tidak akan sama nilainya 20 tahun akan datang. Tapi 5 gram emas, kuasa belinya tetap sama.

 

 Pada 25 Mei 2017, saya telah membantu seorang akak ni dari Melaka untuk membeli emas 1 gram daripada akaun GAP (Gold Accumulation Program). Akak ini memang happy giler, kalao tak simpan emas duit cepat “bocor”. Setiap bulan 1 gram 1 bulan. Gigih akak ni..

 

Siapa cakap suri rumah tak boleh simpan emas, suri rumahlah paling ramai simpan emas. Terbaiklah akak daripada Melaka ni. Sempena gaji ini,  suami akak ni bagi akak ni duit dan sebahagiannya dijadikan emas. Akak ini sanggup memiliki emas hanya dengan RM100.00. Nilainya mungkin kecil untuk memiliki emas.. tapi kalau lama-lama menyimpan pasti akan jadi banyak. Selamat menyimpan emas ye akak.

Dah banyak kes dah, senang beli emas nak TAPI nak jual balik susah. Emas yang ada kat pasaran, macam-macam jenis emas. Kalo yang tak ada ilmu akan terus beli tanpa buat kajian. Saya ade support group, macam-macam ilmu saya share. Free je.. tapi pilihan ditangan anda. Kalau nak beli emas yang menguntungkan. Nak beli emas apa? Jawapan saya: Emas yang menguntungkan adalah Public Gold. Sebab itu, salah satu kriteria pemilihan untuk memiliki emas adalah “senang nak jual”.

Ambil Emas di PG Sunway. Ada sesiapa nak saya ambilkan? Promo dari kami, beli emas automatik layak menang cabutan bertuah berupa emas. Hubungi saya laju-laju 😊

Alhamdulillah. Rezeki hujung minggu. Ubah mind set daripada beli emas kepada memiliki emas.

Pagi ini ada orang pm saya nak beli emas 10gram. Harga tengah cantik ne. Ade yang nak lagi goldbar 10gram?

2 orang pemenang cabutan bertuah baru saja menerima hadiah daripada kami (niagaemas.com). Seronok tak? Kalau nak Ilmu Pelaburan Emas dan Nak hadiah, boleh hubungi saya sekarang.

Janji dikota, pemenang cabutan bertuah baru saja menerima hadiah daripada kami (niagaemas.com). Seronok tak?

Simpan dan Menang Emas. Peserta pertama yang join untuk cabutan bertuah bulan Mei 2017. Anda bila lagi?

2 keping 0.5 gram PG Raya untuk pemenang cabutan bertuah bulan April 2017 sekarang on the way ke pemilik baru. Tahniah dan syabas kerana kekal positif.

Tahniah kepada diri sendiri jika anda dapat menyimpan emas. Akan datang emas ini akan memberi manfaat kepada anda. In sha Allah.

Baru keluar “penjara “. Ada sesiapa berminat?

Tahun 2016 harga 1kg Silver = RM2,000.00 ++
Tahun 2017 harga 1kg Silver = RM3,000.00 ++

Kenaikan setahun sebanyak 30% ++
Jelas tak kenapa perlunya simpan Silver? Ok jika berkenan hubungi je saya.

 

Seronok bantu masyarakat simpan emas. Hari ini saya membantu seorang Dealer saya di Johor Bharu untuk beli emas 0.5 gram customer baru beliau. Tahniah…